Усі новини

Майстер-клас «Гострі кишкові інфекції та харчові отруєння»

Поділитися:
Головна державна санітарна лікарка Кіровоградської області Надія Оперчук разом із фахівцями Кіровоградського обласного центру контролю та профілактики хвороб провели майстер-клас на тему: «Гострі кишкові інфекції та харчові отруєння».

У навчанні із безперервного професійного розвитку (БПР) взяли участь лікарі закладів охорони здоров’я та центрів контролю та профілактики хвороб багатьох областей України, керівники центрів первинної медико-санітарної допомоги, лікарі загальної практики – сімейні лікарі, лікарі закладів/установ соціального захисту населення та інші відповідальні особи.

Під час майстер-класу було висвітлено важливі питання стосовно актуальності епідеміологічного нагляду за гострими кишковими інфекціями (далі – ГКІ) та харчовими отруєннями у літній період, розглядалася нормативна база, облік, реєстрація випадків ГКІ, джерела інфекції, патогенез, симптоми, лабораторна діагностика, актуальні проблеми та багато іншого.

БПР дає можливість отримати знання та сертифікати після проходження тематичного тестування.
Знайти