Усі новини

У Кропивницькому відвідали заклади швидкого приготування їжі

Поділитися:

Фахівчиня відділу епідеміологічного нагляду та профілактики неінфекційних захворювань Кіровоградського обласного центру контролю та профілактики хвороб Ніна Синько разом із представниками Головного управління Держпродспоживслужби у Кіровоградській області, управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Кіровоградської міської ради, головного управління Національної поліції у Кіровоградській області взяла участь у комплесних рейдових візитах закладів швидкого приготування.

Захід провели на виконання протоколу наради у начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації з начальниками районних військових адміністрацій, міськими, селищними, сільськими головами від 4 серпня 2025 року за №6.

З метою недопущення закладами швидкого харчування порушення вимог законодавства про безпечність харчових продуктів фахівці провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед операторів ринку харчової продукції а саме:

  • кіосків «Смачного», «Донер хауз» та «Раф» на Пашутинській;
  • магазину «Тілі-тісто» та кіоску «Шау-рум» на Преображенській;
  • кіоску «Агенство шаурми» та кав’ярні «Франсуа» на Гоголя.

Пам’ятайте! Профілактика кишкових інфекцій та харчових отруєнь у закладах швидкого приготування є критично важливою для збереження здоров’я споживачів. Тому, дотримання правил гігієни, правильне зберігання продуктів і навчання персоналу — основа профілактики кишкових інфекцій у закладах швидкого приготування. Це не лише вимога закону, а й запорука безпеки клієнтів!

 

Знайти